Europa League

Πάρτι... πρόκρισης για Σάλτσμπουργκ

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τη ρεβάνς η Σάλτσμπουργκ, η οποία έκανε... πάρτι κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ (4-0) και προκρίθηκε πανηγυρικά στην φάση των «16».

Σε πάρτι μετέτρεψε τη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ η Σάλτσμπουργκ! Οι Αυστριακοί επικράτησαν με 4-0 των Βέλγων και με συνολικό σκορ 5-2 προκρίθηκαν στην φάση των «16» του Europa League.

Η ομάδα του Μάρκο Ρος ήταν ένα επίπεδο πάνω από τους αντιπάλους τους και έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό για τους φιλοξενούμενους, που δεν προλάβουν να κόψουν τους αντιπάλους τους ούτε με... λάσο! Ο Σλάγκερ στο 17ο λεπτό άνοιξε τον χωρό των γκολ για τους γηπεδούχους, ενώ δώδεκα λεπτά ο Ντάκα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε στο 43΄το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο της ομάδας του στο ματς, καθαρίζοντας ματς και πρόκριση.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, Νταμπούρ, ο οποίος έγραψε το τελικό 4-0 και έδωσε πανηγυρικό τρόπο στην νίκ-πρόκριση της Σάλτσμπουργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x