Κύπελλο Ελλάδας

Πάρτι στην Τούμπα και μετά… Πάολα ο ΠΑΟΚ

Την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδας γιορτάζουν από χθες το βράδυ οι Θεσσαλονικείς.

Το έκτο Κύπελλο στην ιστορία του κατέκτησε χθες ο ΠΑΟΚ, με τη νίκη (2-0) μέσα στο ΟΑΚΑ, έδρα που χρησιμοποιεί η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου και τους οπαδούς να δηλώνουν πως εκείνοι ήταν η καλύτερη ομάδα τη φετινή σεζόν.

Από χθες το βράδυ η Θεσσαλονίκη και, πιο συγκεκριμένα, η Τούμπα έχει φορέσει τα καλά της και γιορτάζει την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τροπαίου.

Σήμερα, στις 17:00, είναι προγραμματισμένη η φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ εκείνη την ώρα η Κ20 με προπονητή τον Πάμπλο Γκαρθία αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό και χρειάζεται έναν βαθμό για να πάρει και αυτό το πρωτάθλημα.

Για το βράδυ, το… πρόγραμμα έχει Πάολα, αφού το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πάει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια και θα περάσει κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές πριν αποχωρήσουν οι παίκτες για διακοπές και άλλους να έχουν μπροστά το Μουντιάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x