Europa League

«Πάρτι» της Ντινάμο με Φενέρ, την… πάτησε η Άντερλεχτ!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ το ματς με τη Φενέρ, συντρίβοντάς την 4-1! Μεγάλη νίκη (1-0) της Σπάρτακ Τρνάβα επί της Άντερλεχτ, με χαμένες ευκαιρίες Βράνιες στο 90+!

Με εντυπωσιακό τρόπο έκανε ντεμπούτο στο φετινό Europa League η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, διαλύοντας 4-1 τη Φενέρμπαχτσε!

Παρέα με τους Κροάτες στην κορυφή του τέταρτου ομίλου είναι η Σπάρτακ Τρνάβα, η οποία νίκησε 1-0 την Άντερλεχτ, με τον Βράνιες να χάνεις μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις για την ισοφάριση!

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Φενέρμπαχτσε 4-1

Με μεγάλη όρεξη μπήκε στο ματς η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, καθώς προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο προηγούνταν με 2-0, χάρη σε τέρματα των Σούνιτς (16’) και Χαΐροβιτς (27’) και με αυτό το σκορ πήγε στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος, η Φενέρ μπήκε προσωρινά στο παιχνίδι με το γκολ του Νοϊστέντερ στο 47’. Ωστόσο, οι Κροάτες απάντησαν γρήγορα, αρχικά με τον Χαΐροβιτς να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 57’ και τον Όλμο στο 60’ να κάνει το 4-1, το οποίο έμεινε μέχρι τη λήξη.



Σπάρτακ Τρνάβα-Άντερλεχτ 1-0

Πολύ καλύτερη ήταν η Άντερλεχτ από την αρχή της αναμέτρησης, δημιουργώντας αρκετές φάσεις, αλλά να μην σκοράρει και έτσι το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ. Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι έγινε πιο… ντέρμπι, με την Σπαρτάκ να είχε και εκείνη καλές στιγμές, αλλά να ήταν πιο αποτελεσματική, καθώς πήρε το προβάδισμα με τον Όραβετς στο 79’. Το 1-0 ήταν και το τελικό σκορ, με τον Βράνιες να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.



Βαθμολογία 4ου γκρουπ
Ντινάμο Ζάγκρεμπ 3 (4-1)
Σπάρτακ Τρνάβα 3 (1-0
Άντερλεχτ (0-1)
Φενέρμπαχτσε 0 (1-4)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (4/10)
Άντερλεχτ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ (19:55)
Φενέρμπαχτσε-Σπάρτακ Τρνάβα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x