Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα: «Ζητούμε συγνώμη από τον κόσμο μας»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρεται στα δυσάρεστα γεγονότα στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. «Δεν θα μείνει απλά σαν μία μαύρη σελίδα ιστορίας στο γήπεδο μας», τονίζει.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητάει συγνώμη από τον κόσμο του για τα όσα συνέβησαν στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ήθελε να εκφράσει τη λύπη της για τα γεγονότα που έγιναν στο ΕΣΙ «οι Ζωσιμάδες» και θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι από μέρους, ότι κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να διατηρηθεί ηρεμία στο γήπεδο», επισημαίνει.

Αλλά και: «Υποσχόμαστε ότι αυτό το γεγονός δεν θα μείνει απλά σαν μία μαύρη σελίδα ιστορίας στο γήπεδο μας…»

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ήθελε να εκφράσει τη λύπη της για τα γεγονότα που έγιναν στο ΕΣΙ «οι Ζωσιμάδες» και θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι από μέρους, ότι κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνος δυνατόν για να διατηρηθεί ηρεμία στο γήπεδο.

Δυστυχώς όμως, όπως ήδη μπορεί πολύ εύκολα να διαπιστώσει κάποιος από τα δημοσιεύματα που υπάρχουν αλλά και θα γίνουν στον τύπο, δεν ήταν εφικτό να αποφευχθεί.

Αναμένουμε και μεις από μέρους μας να δούμε εν τέλει ποιος έχει την ευθύνη για τα γεγονότα..

Και πάλι εκφράζουμε τη θλίψη μας και ζητάμε συγνώμη από το λαό του ΠΑΣ, τους κατόχους εισιτηρίων (που είχαν προμηθευτεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες) και διαρκείας για τα γεγονότα αυτά.

Υποσχόμαστε ότι αυτό το γεγονός δεν θα μείνει απλά σαν μία μαύρη σελίδα ιστορίας στο γήπεδο μας…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x