Stoiximan Super League

ΠΑΣ: Συνάντηση Πετράκη-Χριστοβασίλη στην Αθήνα

Ανακοίνωση με την οποία προαναγγέλει την παραμονή του Γιάννη Πετράκη στο πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Την ευκαιρία να τα πουν από κοντά στην Αθήνα είχαν την Κυριακή ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Πετράκης.

Στη συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών στην οποία και παρευρέθηκαν τόσο ο γιος του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Παναγιώτης, όσο και ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος, συζητήθηκε ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, με αφορμή αυτή οι Γιαννιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επί της ουσίας προαναγγέλεται η παραμονή του Έλληνα τεχνικού και την ερχόμενη περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνάντηση στην Αθήνα είχαν χθες και σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Χριστοβασίλης και ο γιος του Παναγιώτης με τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Νιαρχάκο και τον προπονητή της ομάδας μας κ.Πετράκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Προέδρου στην Αθήνα για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς της ομάδας.

Σκοπός είναι να οργανωθεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσει να ολοκληρώσει τους στόχους της για τη νέα χρονιά.


Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους σενάρια που θέλουν τον Γιάννη Πετράκη να εξετάζεται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ως εναλλακτική, σε περίπτωση που δεν προκύψει συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x