Γενικά

Πασκάλ Σιγκάν: «Το 2003 πριν το ματς με τη Λοκομοτίβ μας έστειλαν 10 μοντέλα στο ξενοδοχείο»

Αποκαλυπτικός ήταν ο παλαίμαχος αμυντικός της Άρσεναλ για ένα απίστευτο συμβάν που συνέβη το 2003, όταν οι Άγγλοι ταξίδεψαν στη Μόσχα για να παίξουν με τη Λοκομοτίβ.

Ένα απίθανο περιστατικό που έλαβε χώρα το 2003 διηγήθηκε ο παλαίμαχος αμυντικός της Άρσεναλ Πασκάλ Σιγκάν, σε συνέντευξή του στο Voix du Nord.

Όπως θυμήθηκε ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής, η Άρσεναλ είχε φτάσει στη Μόσχα για την αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ, και κατά την άφιξή των παικτών στο ξενοδοχείο, τους περίμενε μια έκπληξη.

Κάποιος είχε στείλει δέκα μοντέλα για χάρη τους, με όχι τόσο αθώες προθέσεις όμως, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια: «Οταν φτάσαμε στο κατάλυμα στη Μόσχα μας περίμεναν 10 μοντέλα από την Ρωσία στο μπαρ. Αργότερα, μας εξήγησαν ότι ήταν εκεί για να προσπαθήσουν να μας κουράσουν πριν από το ματς».

Όταν ερωτήθηκε αν κάποιος από την τρομερή φουρνιά των Ανρί, Μπέργκαμπ, Βιεϊρά, Πιρές και λοιπών έπεσε στην παγίδα των καλλίπυγων Ρωσίδων, απάντησε αρνητικά: «Δεν χάσαμε κι αν θυμάμαι καλά κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν ήταν τόσο χαζός για να πέσει στην παγίδα», είπε ο 45χρονος για το παιχνίδι που έληξε εντέλει 0-0.



Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x