Champions League

Πασχαλάκης: «Δείξαμε ‘μέταλλο’ και χαρακτήρα»

Στο συμπέρασμα πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει χαρακτήρα ως ομάδα έφτασε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά το 1-1 κόντρα στην Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

Ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» τόνισε πως περίμεναν αυτήν την πίεση και αυτές τις δυσκολίες, όμως ήταν πειθαρχημένοι στην άμυνα. Θεωρεί πως δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του γκολ της Μπενφίκα και ζήτησε καλή διαχείριση για τη ρεβάνς με τους «αετούς» και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Για το σημερινό αποτέλεσμα: «Σίγουρα, ήταν μία δύσκολη έδρα, αλλά το περιμέναμε αυτό. Δεχτήκαμε το γκολ σε μία δύσκολη στιγμή, αλλά δείξαμε "μέταλλο" και χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να κρατάμε το "μηδέν" πίσω. Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι σήμερα. Αν το κάνουμε αυτό και στα άλλα παιχνίδια, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν έχω άποψη. Είδαμε λίγο στο ημίχρονο κάποια πράγματα, αλλά νομίζω δεν υπάρχει πέναλτι. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα και με τέτοιες διαιτησίες».

Για το δεύτερο ματς με την Μπενφίκα, αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Είναι δύο παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να γίνει καλή διαχείριση. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, είναι πολλά τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x