Stoiximan Super League

Πασχαλάκης: «Ήταν μαγική χρονιά για μένα»

Για το κλίμα που επικρατεί εντός ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και όχι μόνο μίλησε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Για τα όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα, αλλά και για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσω των social media της ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ :

Για την περσινή σεζόν:

«Δεν περίμενα να βγει έτσι η χρονιά. Ήταν μια μαγική χρονιά για εμένα. Δεν την είχα καν ονειρευτεί. Όταν ήρθα στην ομάδα, ήρθα με άλλες βλέψεις, ήρθα να πάρω τα παιχνίδια του Κυπέλλου, να βελτιωθώ σαν τερματοφύλακας και άνθρωπος και φυσικά να μπορώ να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Θετική ενέργεια υπάρχει. Θέλουμε να περνάμε καλά. Το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία… Περνάμε πολύ όμορφα τις στιγμές μας. Το παλεύω να είμαι… σοβαρός (σ.σ.γελάει). Έχω την υγεία μου, ζω την κάθε στιγμή. Προσπαθώ να το χαίρομαι. Είμαι σε μια ομάδα που μας τα παρέχει όλα, γιατί να μην είμαστε ικανοποιημένοι; Κάνω ένα επάγγελμα που ονειρευόμουν από μικρός…».

Για την αγάπη του κόσμου:

«Πραγματικά εισπράττω την αγάπη του κόσμου. Είναι μαγικό. Ο κόσμος είναι πολύ… θερμός. Αγαπάει πολύ την ομάδα και το δείχνει καθημερινά. Είναι ότι πιο ευχάριστο αυτή η αγάπη τους».

Για το χαμηλό προφίλ που κρατά:

«Θεωρώ δεν είναι δύσκολο να ξεφύγεις. Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις αλλά είναι τι βάσεις έχεις από μικρός. Είναι κρίμα να καταφέρνεις πράγματα και να τα χάνεις επειδή καβαλάς ένα καλάμι. Πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε χαμηλό προφίλ. Μέσα από την δουλειά όλα γίνονται».

Για την Βασιλεία:

«Οι πιθανότητες είναι 50-50. Στο ποδόσφαιρο, έχουμε δει πάρα πολλά πράγματα να συμβαίνουν. Είμαστε σε ένα στάδιο μεταβατικό. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε ξανά, αυτή την ομοιογένεια, που είχε η ομάδα στο τέλος της περσινής σεζόν. Είναι πολύ εύκολο γιατί έχει μείνει ο κορμός. Αξιολογούμε τον αντίπαλο σιγά, σιγά. Ο προπονητής μας έχει ξεκινήσει πολύ νωρίς, να κάνει τακτική. Η προσέγγιση είναι πάρα πολύ σωστή και θέλουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με την Βασιλεία. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και πρέπει, να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί».

Για την δουλειά που γίνεται στην Ολλανδία:

«Καταρχήν το κλίμα είναι απίστευτο. Είμαστε τρεις μέρες εδώ στο Χορστ, ένα πανέμορφο τοπίο, ένα πανέμορφο μέρος και θέλουμε να βγει η προετοιμασία, έτσι όπως ξεκινάει. Πάρα πολύ δυνατά, με πολύ δουλειά και θέληση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x