Super League 2

Πατάει το… restart η ΑΕΚ

Έτοιμη για την εταιρική (μετά την αγωνιστική) της επανεκκίνηση είναι η ΑΕΚ. Στην κυριακάτικη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής δρομολογείται οριστικά πλέον η ίδρυση των νέων ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Μέρα που θα γραφτεί στην ιστορία της ΑΕΚ θα είναι η Κυριακή.

Μετά την αγωνιστική αντεπίθεση (που έχει ήδη δρομολογηθεί σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ) η «Ένωση» θα σφραγίσει πλέον και την εταιρική της αναγέννηση.

Στη Γενική Συνέλευση λοιπόν της Ερασιτεχνικής που είναι προγραμματισμένη για αύριο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα δοθεί και τυπικά η έγκριση του σωματείου για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ και της νέας ΚΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόσκληση που έχει γίνει από το σωματείο αναφέρει

«Δυνάμει της από 29.5.2014 απόφασης του Δ.Σ. του Σωματείου, συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα στις 15 Ιουνίου στη Νέα Φιλαδέλφεια στο κτίριο του Π.Π.Ι.Ε.Δ. - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, επί της οδού Δεκελείας αρ. 152 και ώρα 12.00, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου της Συνέλευσης

2. Έγκριση σύστασης αθλητικής ανώνυμης εταιρίας ποδοσφαίρου κατά μετατροπή του ερασιτεχνικού τμήματος ποδοσφαίρου ανδρών, κατ' άρθρο 64 Ν.2725/1999 και ορισμός προσωρινής επιτροπής για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ίδρυσης της εταιρίας

3. Έγκριση σύστασης αθλητικής ανώνυμης εταιρίας καλαθοσφαίρισης κατά μετατροπή του ερασιτεχνικού τμήματος καλαθοσφαίρισης ανδρών, κατ' άρθρο 64 Ν.2725/1999 και ορισμός προσωρινής επιτροπής για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ίδρυσης της εταιρίας

4. Παροχή εξουσιοδότησης της παραγράφου 3 εδ. γ' του άρθρου 64 Ν. 2725/1999 στις ως άνω επιτροπές.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί και διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα 13.00. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι την 31.12.2013 (ταμειακώς εντάξει)»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x