Ισπανία

Πάτησε ξανά χορτάρι ο Μέσι

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η αποθεραπεία του Λιονέλ Μέσι μετά τον τραυματισμό στο δεξί του χέρι, που τον άφησε και εκτός «Clasico».

Έντεκα ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο δεξί χέρι που αποκόμισε στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη και τον κράτησε και εκτός «Clasico», ο Λιονέλ Μέσι σήμερα προπονήθηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου της Μπαρτσελόνα, εκπληρώνοντας έτσι τις προβλεπόμενες ημερομηνίες αποκατάστασής του, όπως τις είχαν ορίσει οι γιατροί της ομάδας.

Απομένει, βέβαια, μιάμιση εβδομάδα που θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα», όμως ήδη ξεκίνησε να τρέχει στο χορτάρι και να ακουμπάει μπάλα.

Η αποθεραπεία του Μέσι, που εδώ και λίγες μέρες δεν φοράει νάρθηκα στο χέρι, πάει εξαιρετικά και λένε πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Οι τρεις εβδομάδες συμπληρώνονται με το Μπαρτσελόνα – Μπέτις την Κυριακή, 11Νοεμβρίου.

Στην ομάδα δεν θέλουν να διατρέξουν κίνδυνο με την υγεία του Λιονέλ Μέσι, ειδικά αφού βλέπουν ότι οι υπόλοιποι παίκτες ανταποκρίνονται με επιτυχία, όπως έδειξαν κόντρα σε Ίντερ και Ρεάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x