Το ταξίδι των μελών της αποστολής της Ξάνθης για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία, ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής και το μεσημέρι της ίδιας μέρας κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Riu Pravets».

Μετά το μεσημεριανό και τις λίγες ώρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές των ακριτών γυμνάστηκαν για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις εκεί, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Η αποστολή της Ξάνθης απαρτίζεται από το προπονητικό επιτελείο και συγκεκριμένα τους Μίλαν Ράσταβατς, Μίλος Βέλεμπιτ, Νίκο Νεντίδη, Αλέκο Μαλαδένη, τους ποδοσφαιριστές Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλη, Σταθάκη, Τζελέπη, Μπαξεβανίδη, Χατζητερζόγλου, Σβάρνα, Φλίσκα, Λισγάρα, Μελιόπουλο, Θυμιάνη, Κασάδο, Συλλά, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ορφανίδη Π., Σουλεϊμάν, Φασίδη, Φάκη, Μελισσόπουλο, Κάστρο, Γέντρισεκ, Κίκε, Σαρπόνγκ, Τζουρίτσκοβιτς και Μπρίτο, τον φυσιοθεραπευτή κ. Πετκίδη, τον υπεύθυνο αποκατάστασης Σωτήρη Αρσένη, τους μασέρ Γρηγόρη Νταβογιάν-Γιώργο Νταλαρά και τους φροντιστές Χουσεΐν Τσιτάκ-Παναγιώτη Καρασερίδη.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ