Stoiximan Super League

«Πάτησε» Πράβετς η αποστολή της Ξάνθης

Έφτασε στη Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιήσει και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, σήμερα το μεσημέρι η αποστολή της Ξάνθης, ενώ το απόγευμα έγινε προπόνηση.

Σήμερα στις 7 το πρωί, η αποστολή της Ξάνθης αναχώρησε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας που και φέτος θα λάβει χώρα στο Πράβετς της Βουλγαρίας και λίγο πριν τις 14:00 έφτασε στον προορισμό της.

Μετά το μεσημεριανό και τις λίγες ώρες ξεκούρασης η τεχνική ηγεσία της ακριτικής ομάδας είχε προγραμματίσει απογευματινή προπόνηση, με τις καιρικές συνθήκες να είναι πολύ καλές.

Σταθάκης (τ/φ), Σάο Μπέντο (τ/φ), Στεπάνοβιτς (τ/φ), Άμπαντ (τ/φ), Μαλεζάς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Θυμιάνης, Καμαρά, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Φασίδης, Πολέττο, Μπαριέντος, Φάκκης, Γκαργκαλατζίδης, Τενεκές, Λεωτσάκος, Σουλεϊμάν, Φοσέ, Σόσα και Στάρτζεον απαρτίζουν την αποστολή της Ξάνθης, ενώ στην προετοιμασία ενσωματώθηκε και ο Ντίρεσταμ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Βουλγαρία, οι ακρίτες θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά την Χάποελ Χαντέρα (Τρίτη 23/7), την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Σάββατο 27/7), τη Νέα Σαλαμίνα (Τρίτη 30/7) και με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (Παρασκευή 2/8).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x