Έτοιμος να μπει και να βοηθήσει άμεσα τον Άρη δήλωσε ο Ντάνιελ Λάρσον, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Λίντσεϊ Ρος.

Ο Σουηδός χαφ εξέφρασε την ελπίδα να συνεχίσει την καλή παράδοση των συμπατριωτών του που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο 31 ετών χαφ υπογράμμισε: «Ευχαριστώ για την ωραία υποδοχή, είχα ένα καλό ταξίδι. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Όσον αφορά την ετοιμότητά του, ο Λάρσον τόνισε: «Είμαι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, να μπω και να παίξω. Για τον Αρη ξέρω ότι είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις στην Ελλάδα. Είχε κάποια προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Είμαι εδώ, για να βοηθήσω να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

Για το γεγονός ότι ήρθε να καλύψει το κενό του τραυματία Γκάμα και αν γνωρίζει τον Πορτογάλο: «Τον ξέρω, έπαιξα μαζί του στην Ισπανία».

Για το γεγονός ότι, είναι μόλις ο τρίτος Σουηδός που φοράει την φανέλα του Άρη: «Εύχομαι να συνεχίσω την καλή παράδοση με τους Σουηδούς, που έχει ο Αρης».

TAGS: Άρης
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ