Europa League

Πάτησε τη Βιγιαρεάλ η Λιόν!

Της πάει το Europa League! Η Λιόν με ξέσπασμα στο β’ ημίχρονο επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 3-1 και εξασφάλισε προβάδισμα πρόκρισης για τη φάση των «16» του Europa League.

Το Europa League της πάει! Το απέδειξε πέρυσι, το αποδεικνύει και φέτος!

Ο λόγος για τη Λιόν που πάτησε γκάζι στο β' ημίχρονο και με εξαιρετική εμφάνιση «πάτησε» τη Βιγιαρεάλ 3-1, εξασφαλίζοντας προβάδισμα πρόκρισης για τη φάση των «16».

Η ιστορία του ματς γράφτηκε στη διάρκεια του β’ ημιχρόνου, έπειτα από ένα στείρο πρώτο 45λεπτο, με τους «λιονέ» να βγαίνουν φουριόζοι από τα αποδυτήρια.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Εντομπέλε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετουσιώνοντας σε γκολ την πίεση του α’ μέρους ενώ στο 49’ ο Ναμπίλ Φεκίρ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, αναγκάζοντας τη Βιγιαρεάλ να ρισκάρει.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» πράγματι επιτέθηκε και βρήκε τη μείωση του σκορ σχεδόν άμεσα, όταν στο 63’ ο Φορνάλ έκανε το 2-1. Ωστόσο, το γκολ που κάνει την πολύ μεγάλη διαφορά στο ζευγάρι πέτυχε ο Μέμφις Ντεπάι στο 82’.

Ο Ολλανδός εξτρέμ με ωραία ενέργεια και τέλειωμα της φάσης έκανε το 3-1 και πλέον οι Γάλλοι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τους «16» του θεσμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x