Γενικά

Πεντάρα για Οσμανλίσπορ πριν τον Ολυμπιακό

Την ευρύτερη φετινή νίκη της στο τουρκικό πρωτάθλημα πέτυχε η Οσμανλίσπορ, που συνέτριψε 5-1 την Αδάνασπορ, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Europa League.

Είχε να κερδίσει από… πέρυσι! Σε τέσσερα παιχνίδια του τουρκικού πρωταθλήματος το 2017, η Οσμανλίσπορ μετρούσε τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Αυτή που την «πλήρωσε» ήταν η Αδάνασπορ. Η ομάδα του Μουσταφά Ακτσάι συνέτριψε 5-1 εκτός έδρας την αντίπαλό της, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και σκαρφάλωσε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με σκορ 2-0, χάρη στα τέρματα των Ν’ Ντιαγέ (19’) και Γουεμπό (42’). Στο δεύτερο μέρος συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και ο Μάιερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 50’. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν ένα λεπτό αργότερα σε 1-3 με τον Γκλέισον, αλλά ακολούθησαν άλλα δύο γκολ από τους φιλοξενούμενους. Μπιφουμά στο 68’ και Τσαγκιράν στο 82’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η Οσμανλίσπορ αγωνίστηκε με τους εξής: Καρτσεμάρσκας, Προχάτσκα, Βρσάγιεβιτς, Τιάγκο Πίντο, Τσουρουσκού, Γκουφέν, Ρεγκατέν, Μάιερ, Ν’ Ντιαγέ (19’ Τσαριγκάν, 82’ Τσαριγκάν), Γουεμπό, Μπιφουμά (79’ Λουίς Κάρλος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x