Σκωτία

Πεντάρα για Σέλτικ, «στραπάτσο» για Ρέιντζερς

Όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου στη Scottish Premier πλησιάζει η Σέλτικ μετά το 5-0 επί της Χαρτς στη Γλασκώβη και την ήττα της Ρέιντζερς στην 26η αγωνιστική.

Η Σέλτικ διέλυσε 5-0 την ουραγό Χαρτς στο «Σέλτικ Παρκ» για την 26η αγωνιστική της Scottish Premier, ξέφυγε με +10 στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το «κάζο» της Ρέιντζερς και βρίσκεται κοντά στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και του τίτλου, ενόψει της έναρξης των πλέι οφ.

Οι «καθολικοί» προηγήθηκαν μόλις 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με τον Ντσάμ στο 30’, όμως στο δεύτερο «φόρτωσαν» και πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ με τους Τζούλιεν στο 46’, ΜακΓκρέγκορ στο 52’, Κρίστι στο 67’ και Σιμούνοβιτς στο 80’ πριν την αποβολή του Λάνγκερ στο 86’.

Μέγα «κάζο» για τη Ρέιντζερς, που έχασε 1-2 στην έδρα της Κιλμάρνοκ και βρέθηκε στο -10 από τους «αιώνιους» αντιπάλους της, δίνοντας στους γηπεδούχους την ευκαιρία να μείνουν «ζωντανοί» για την πρώτη εξάδα.

Ο Αρφιλντ στο 32’ έδωσε το προβάδισμα στους «διαμαρτυρόμενους», όμως στο δεύτερο μέρος ήρθε η «καθίζηση» και η ήττα με τα γκολ των Ο’ Ντόνελ στο 77’ και Μπρόφι στο 88’.

«Σόκαρε» τη Μάδεργουελ η Σεν Τζόνστον εντός έδρας με 2-1, πλησίασε στην πρώτη εξάδα και άφησε τους φιλοξενούμενους ισόβαθμους με την Αμπερντίν στην τρίτη θέση.

Ελπίζει ακόμα για εξάδα η Λίβινγκστον με το εντός έδρας 2-1 επί της Σεν Μίρεν, που κινδυνεύει άμεσα.

Σάρωσε 3-0 τη Ρος Κάουντι η Χιμπέρνιαν στο Εδιμβούργο και παρέμεινε στην πρώτη εξάδα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους μακριά.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Τρίτη 11/2
Χάμιλτον-Αμπερντίν 1-3
(84' Ογκμποε-15' Μέιν, 23' ΜακΓκιν, 45'+4' ΜακΛίναν)

Τετάρτη 12/2 (21:45)
Σεν Τζόνστον-Μάδεργουελ 2-1

Λίβινγκστον-Σεν Μίρεν 2-1

Σέλτικ-Χαρτς 5-0

Κιλμάρνοκ-Ρέιντζερς 2-1

Χιμπέρνιαν-Ρος Κάουντι 3-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x