Γενικά

«Πεντάρα» η Βραζιλία, στο… μηδέν η Αργεντινή (vids)

Βίοι αντίθετοι για Βραζιλία και Αργεντινή, καθώς η «σελεσάο» επικράτησε με σκορ 5-0 του Ελ Σαλβαδόρ και η «αλμπισελέστε» δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στους Κολομβιανούς.

Σαρωτική η Βραζιλία. Η ομάδα του Τίτε επικράτησε με σκορ 5-0 του Ελ Σαλβαδόρ, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα που διεξήχθη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο «FedExField» στις ΗΠΑ.

Ο Νεϊμάρ άνοιξε νωρίς τη… βροχή των γκολ, αφού σκόραρε στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Δώδεκα λεπτά αργότερα (στο 16’) ο Ριστάρλισον έκανε το 2-0 και στο 30’ ο Κουτίνιο τριπλασίασε τα τέρματα της «σελεσάο» στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βραζιλιάνοι πέτυχαν άλλα δύο γκολ. Ο Ριτσάρλισον πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (στο 50’) και έκανε το 4-0, ενώ λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Μαρκίνιος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (5-0).



Από την πλευρά της, η Αργεντινή αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 κόντρα στην Κολομβία, σε άλλο ένα παιχνίδι που διεξήχθη τα ξημερώματα στις ΗΠΑ, με τον Λιονέλ Μέσι – όπως ήταν γνωστό – να μην βρίσκεται στην αποστολή.

Ο Ικάρντι ξεκίνησε ως βασικός για την «αλμπισελέστε», ενώ ο Ντιμπαλα πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Οι Κολομβιανοί τον έλεγχο του αγώνα, αλλά και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και δεν τα κατάφεραν.



Οι ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 1-0 του Μεξικού. Το μοναδικό γκολ του ματς πέτυχε ο Άνταμς στο 71', ενώ 4 λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Ζάλντιβαρ.



Δείτε τα αποτελέσματα στις μεταμεσονύχτιες φιλικές αναμετρήσεις

Αργεντική-Κολομβία 0-0
Βραζιλία-Ελ Σαλβαδόρ 5-0
ΗΠΑ-Μεξικό 1-0
Γουατεμάλα-Εκουαδόρ 0-2
Παναμάς-Βενεζουέλα 0-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x