Ισπανία

Πεντάστερη Μπαρτσελόνα, μυθικό κάζο για Σοσιεδάδ! (video)

Η ομάδα του Βαλβέρδε σάρωσε τη Μούρθια (5-0) και πέρασε με… στυλ στους «16» του Κυπέλλου. Μέγα σοκ για τη Σοσιεδάδ που είχε νικήσει στο πρώτο ματς, προηγήθηκε 2-0 απόψε, αλλά αποκλείστηκε από τη Γέιδα

Σε περίπατο μετέτρεψε τον επαναληπτικό κόντρα στη Μούρθια η Μπαρτσελόνα. Παρά το εκτενές ροτέισον από τον Βαλβέρδε, οι μπλαουγκράνα επικράτησαν πανεύκολα 5-0 και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Στο 16’ ο Αλκάθερ άνοιξε το σκορ στο «Καμπ Νου», με τον Πικέ στο 56’ να διπλασιάζει τα τέρματα της Μπάρτσα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Βιδάλ έβαλε τη… δική του πινελιά, προτού ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα. Στο 74’ ο Ντένις Σουάρεθ χρίστηκε εξίσου σκόρερ, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον νεαρό Χοσέ Αρναΐθ στο 79’.

Τα γκολ από το Μπάρτσα-Μούρθια



Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο «Ανοέτα» με τη Σοσιεδάδ να χάνει… δική της πρόκριση από την άσημη Γέιδα της τρίτης κατηγορίας! Οι Βάσκοι είχαν επικρατήσει στο ματς με 1-0 και σήμερα βρέθηκαν να προηγούνται 2-0 στο 34’, χάρη στα γκολ των Γιορέντε και Χουάνμι. Αν και οι…. 99,9% θα είχαν πιστέψει πως τα πάντα τελείωσαν, στη Γέιδα είχαν άλλη γνώμη. Στο 56’ ο Νούνιες μείωσε, τρία λεπτά αργότερα ο Μολινά με πέναλτι έβαλε… μπουρλότο στην αναμέτρηση, για να έρθει στο 87’ η «χαριστική βολή» με τον Ραντούλοβιτς να κάνει το 2-3, να ολοκληρώνει το έπος της ομάδας του και να αφήνει στον τόπο τη Σοσιεδάδ, που έπεσε θύμα ενός ανεπανάληπτου κάζου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x