Γενικά

Πεντάχρονος φίλος της Σέλτικ ειδοποίησε την ομάδα ότι δεν θα δει ματς!

Ενοχές ένιωθε ένας μικρός φίλαθλος της Σέλτικ που θα έχανε παιχνίδι και... έσπευσε να το πει στην ομάδα.

O Λούις Κέις είναι φανατικός οπαδός της Σέλτικ, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις... πέντε ετών! Έτσι, λοιπόν, όταν το πάρτι γενεθλίων ενός φίλου του θα τον ανάγκαζε να χάσει το σαββατιάτικο ματς των «Κελτών» με τη Μάδεργουελ, αποφάσισε να ειδοποιήσει την αγαπημένη του ομάδα ότι θα απουσιάσει.

«Είδα τον Λούις με το τηλέφωνό μου. Και μετά άκουσα το ηχογραφημένο μήνυμα που ακούς όταν τηλεφωνείς στη Σέλτικ. Είχε το τηλέφωνο στην ανοιχτή ακρόαση. Πριν το καταλάβω, τον άκουσα να λέει στο σύλλογο ότι δεν θα ήταν στο ματς επειδή θα έπρεπε να πάει στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου.

Του είπα: “Τι κάνεις; Θα μου κοστίσεις μια περιουσία”. Αλλά, είπε απλά ότι έλεγε στη Σέλτικ το λόγο για τον οποίο δεν θα ήταν στο ματς»
, είπε η μητέρα του στην "Daily Record".

Ακόμα και αφότου είχε ενημερώσει για την απουσία του, ο μικρός φίλος της σκοτσέζικης ομάδας συνέχισε να νιώθει ενοχές: «Μόλις είχα περάσει αρκετό χρόνο, εξηγώντας του ότι εξαιτίας του πάρτι γενεθλίων δεν θα μπορούσε να πάει. Δεν χάρηκε για αυτό και πιστεύω ότι απλώς ήθελε να εξηγήσει στη Σέλτικ το λόγο της απουσίας του. Ακόμα και καθώς πηγαίναμε στο πάρτι με το αυτοκίνητο, το έκανε γνωστό ότι ο Σκοτ Μπράουν θα το καταλάβαινε ότι δεν θα ήταν εκεί. Μετά είπε ότι ανησυχούσε ότι θα το καταλάβαινε και ο Μπρένταν Ρότζερς».

Η απουσία αυτή του μικρού Λούις αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, θα είναι κανονικά παρών στο σημερινό ματς με την Γκλάντμπαχ για το Champions League.

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x