Champions League

Πέντε από τους 11 μέχρι... 22 ετών και πήραν την πρόκριση!

Η ηλικία και τα προβλήματα δεν παίζουν ρόλο, από τη στιγμή που υπάρχει το σωστό πνεύμα και η μαχητικότητα.

Η ηλικία και τα προβλήματα δεν παίζουν ρόλο, από τη στιγμή που υπάρχει το σωστό πνεύμα και η μαχητικότητα. Και αυτό έλαβε τέλεια εφαρμογή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς».

Οι «κόκκινοι διάβολοι», ταξιδεύοντας στο Παρίσι με... μύρια όσα αγωνιστικά προβλήματα και βλέποντας και τον Μπαϊγί να βγαίνει νοκ-άουτ στο πρώτο ημίχρονο, πάλεψε απέναντι στην Παρί απλά και μόνο γιατί... το πίστευε μέχρι τέλους.

Και τα παιδιά του Σόλσκιερ, υπό το βλέμμα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, κατάφεραν να γράψουν ακόμα ένα κεφάλαιο ιστορίας, επιστρέφοντας από την ήττα με σκορ 2-0 στο πρώτο ματς, στην παρουσία στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με το 3-1 στον επαναληπτικό. \

Το βράδυ της Τετάρτης στο «Παρκ ντε Πρενς»,η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τους πέντε από τους 11 ποδοσφαιριστές της να είναι ηλικίας... μέχρι 25 ετών!

Με τις αλλαγές που είχε κάνει ο Νορβηγός αλλά και όσους ήταν παρόντες από την αρχή στην αναμέτρηση, έφτασε το σημείο που όταν πάρθηκε η απόφαση να χτυπήσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» το παιχνίδι στο τελευταίο του κομμάτι, έπαιξαν με νιάτα γεμάτα διάθεση, όνειρα και με απόλυτη επίγνωση της φανέλας που φορούσαν...

Ο Μέισον Γκρίνγουντ είναι 17 ετών, ο Ταχίτ Τσονγκ 19 ετών, όπως και ο Ντιόγκο Νταλότ που είχε περάσει στο παιχνίδι από το πρώτο μέρος στη θέση του τραυματία Μπαϊγί. Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ που ήταν πολύ καλός στο χώρο του κέντρου είναι 22 ετών και έναν χρόνο μικρότερος, ο ... ψυχρός εκτελεστής του καθοριστικού πέναλτι, Μάρκους Ράσφορντ.

Αυτή τη Γιουνάιτεντ είχαν ξεγράψει όλοι. Και αυτά τα παιδιά μαζί με τον Σόλσκιερ πέτυχαν κάτι που έμοιαζε... ακατόρθωτο.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x