Ισπανία

Πέντε λόγοι για την κακή φόρμα της Ρεάλ Μαδρίτης

Η πρόσφατη φόρμα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι αυτή που περίμεναν οι οπαδοί της και αυτοί είναι οι 5 λόγοι που την αιτιολογούν.

Συνήθως υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί λόγοι για την κακή απόδοση μιας ομάδας, για την Ρεάλ Μαδρίτης όμως υπάρχουν 5 συγκεκριμένοι λόγοι που στα δύο τελευταία παιχνίδια της έχει μόλις 2 βαθμούς χωρίς να εντυπωσιάζει.

inner

Πρώτα από όλα είναι η έλλειψη της ικανότητας σκοραρίσματος. Οι «μερένχες» διαθέτουν την ποιότητα στην επιθετική γραμμή αλλά δεν έχει φανεί ακόμα. Η ομάδα του Ζιντάν έχει επιχειρήσει 61 σουτ από τα οποία τα 23 είναι στον στόχο και μόλις 5 κατέληξαν στα δίχτυα.

inner

Δεύτερον, ο παράγοντας Κασεμίρο. Η απουσία του είναι πολύ σημαντική για την Ρεάλ το παραδέχτηκε και ο Ζιντάν. Ο Βραζιλιάνος παρέχει συνοχή στην ομάδα και οι Κρόος και Μόντριτς δείχνουν πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην θέση του.

inner

Τρίτον, όσον αφορά τους Ρονάλντο και Μπέιλ δεν βρίσκονται στη καλύτερη τους κατάσταση και αυτό οφείλεται κυρίως στο εξαιρετικά δύσκολο καλοκαιρινό τους πρόγραμμα (Euro 2016). Άργησαν να ενταχθούν στην προετοιμασία και αυτό φάνηκε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

inner

Τέταρτον, τα εύκολα λάθη στην άμυνα. Οι Ράμος και Βαράν κάνουν αβίαστα λάθη τα οποία δημιουργούν πολλές ευκαιρίες για τους αντιπάλους και συχνά πολλά «χαζά» γκολ προς την εστία των «μπλάνκος».

inner

Πέμπτον, η έλλειψη έντασης στα τελευταία δύο παιχνίδια. Κυρίως στα πρώτα λεπτά με την Βιγιαρεάλ και στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με την Λας Πάλμας. Ήταν αρκετά για να αφαιρέσουν το μαξιλαράκι ασφαλείας των πρωταθλητών Ευρώπης με την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, στον έναν μόλις βαθμό.

Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x