Αγγλία

Πέδρο: «Μερικές φορές είναι δύσκολο να παίζουμε με τον τρόπο του Σάρι»

Ο Πέδρο πιστεύει πως για την Τσέλσι το στυλ παιχνιδιού του Μαουρίτσιο Σάρι είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί στο γήπεδο, αλλά τονίζει πως «συμμετέχουμε ακόμα σε τέσσερις διοργανώσεις».

Τα τελευταία αποτελέσματα της Τσέλσι στο πρωτάθλημα έχουν φέρει προβληματισμό. Μία η τεσσάρα από την Μπόρνμουθ, μία η εξάρα από τη Μάντσεστερ Σίτι (και με μηδέν ενεργητικό), έχουν φέρει γκρίνια στις τάξεις των «μπλε». Ο Πέδρο, σε δηλώσεις του ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Μάλμε για το Γιουρόπα Λιγκ, μίλησε για τον Σάρι, τη Μάντσεστερ Σίτι, τους τελευταίους αγώνες και πολλά ακόμα.

«Όλη η ομάδα ακολουθεί την τακτική του Σάρι: πίεση πολύ ψηλά, συμπαγής άμυνα και δημιουργία ευκαιριών. Προσπαθούμε να έχουμε πάντα την κατοχή της μπάλας, μπορούμε να το κάνουμε αυτό σαν ομάδα. Αλλά μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να παίξεις με αυτόν τον τρόπο. Εξαρτάται και από τους αντιπάλους.

Η Σίτι έπαιξε πολύ καλά, άρα ήταν πολύ δύσκολο να πιέσουμε, να δημιουργήσουμε μεταξύ των γραμμών και να αμυνθούμε. Αλλά είναι ιδέα του Μαουρίτσιο και προτιμώ να πιέζουμε ψηλά όταν ανακτούμε τη μπάλα, για να δημιουργούμε ευκαιρίες, παρά να περιμένουμε 90 λεπτά για να ανακτήσουμε τη μπάλα και να τρέχουμε 60 μέτρα για να σκοράρουμε. Τα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες δεν είναι καλά, αλλά σήμερα (με τη Μάλμε) έχουμε μία πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσουμε και να ανακτήσουμε ξανά τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αναλύσουμε τη σεζόν, αυτό θα το κάνουμε όταν τελειώσει η σεζόν. Η Μάλμε είναι μία καλή ευκαιρία
», δήλωσε ο Πέδρο, δίνοντας το στίγμα του για τον αποψινό αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ στη Σουηδία.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x