Stoiximan Super League

Πεδρόσα και Πεδράο για Ολυμπιακό

Ο μεσοαμυντικός της Σετούμπαλ και ο στόπερ της Γκιμαράες αρέσουν στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς «τρέχει» τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού κι όπως αναμενόταν έχει στρέψει την προσοχή του και σε παίκτες που γνωρίζει καλά από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Για τη θέση του μεσοαμυντικού αρέσει ο Αντρέ Πεδρόσα. Πρόκειται για έναν 21χρονο Πορτογάλο, ο οποίος ανήκει στη Σετούμπαλ και ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού τον παρακολούθησε στον αγώνα με την Πόρτο προ ημερών (5-1). Ο Πεδρόσα είχε περιθωριοποιηθεί στην ομάδα του τους τελευταίους 2-3 μήνες επειδή αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο (λήγει το 2020) και φέτος μετρά 23 συμμετοχές, 15 ως βασικός και 8 ως αλλαγή. Θεωρείται εξελίξιμος παίκτης, με μεταπωλητική αξία και στην πατρίδα του φημολογείται πως τον παρακολουθούν Μπενφίκα, Μπράγκα και Σπόρτινγκ.

Από εκεί και πέρα, για το κέντρο της άμυνας ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι τον Πέδρο Ενρίκε ή… Πεδράο, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Ο 26χρονος Βραζιλιάνος με μπόι στο 1,90μ. αγωνιζόταν υπό τις οδηγίες του Μαρτίνς στη Γκιμαράες, με την οποία δεσμεύεται μέχρι το 2022. Φέτος μετρά 25 συμμετοχές συνολικά, τέσσερις εκ των οποίων στο Europa League όπου έχει πετύχει και το μοναδικό του γκολ. Δεν είναι μια φτηνή λύση, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον μεγαλύτερο σε ηλικία Ροντρίγκο Μολέντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x