Stoiximan Super League

Πέφτουν οι υπογραφές με Βέρνμπλουμ

Εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει το… σίριαλ της μεταγραφής του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ, ο οποίος προχωράει για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

Από τη στιγμή που έφτασε ξανά στη Θεσσαλονίκη, μόνο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα χαλάσει η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ.

Ο Σουηδός χαφ έφτασε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, όπου μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο που είναι στην ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη και σήμερα θα τελειώσει την υπόθεσή του.

Ο 32χρονος χαφ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το κλειστό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τις συνολικές του αποδοχές να ξεπερνούν τα 5 (ίσως και τα 6) εκατ. ευρώ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται σίγουρα για τον πρώτο αγώνα με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα και όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο αισιοδοξούν πως η άφιξή του και η συμμετοχή του ενδεχομένως στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων θα συνδυαστεί με την παρουσία της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους του Champions League.

Από τη στιγμή που είναι στο… φινάλε η μεταγραφή του Βέρνμπλουμ, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα κινηθούν για την απόκτηση και ενός αριστερού μπακ για να έχουν… ήσυχο το κεφάλι τους σε πιθανή απουσία του Βιεϊρίνια.

Σίγουρα, ο «Νο1» στόχος παραμένει ο Κώστας Σταφυλίδης, αν και απαιτούνται αρκετά χρήματα για την επιστροφή του στην Τούμπα, όμως τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν με την ενδεχόμενη πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Champions League και παράλληλα γίνονται προσεκτικές κινήσεις για να υπάρξει το κατάλληλο «χτύπημα» και να γίνει η μεταγραφή του διεθνούς μπακ-χαφ από την Άουγκσμπουργκ.

Το προηγούμενο διάστημα για τη θέση του αριστερού μπακ είχε ακουστεί ο Χαϊτάμ Αλεεσάμι της Παλέρμο, ενώ στο προσκήνιο παραμένουν οι Ρουμάνοι Αλίν Τόσκα (της Μπέτις) και Μπογντάν Βαταζέλου (της Σπάρτα Πράγας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x