Καλό το ρεπό και η χαλάρωση της Κυριακής για τους παίκτες τον Ατρόμητο, αλλά σήμερα οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι επέστρεψαν στη δουλειά, αφού το πρόγραμμα προβλέπει διπλή προπόνηση.

Αποστολή στην Αυστρία: Παύλος Κουστέρης

Στην πρωινή, αφού όπως έχει καθιερωθεί οι παίκτες μετέβησαν στο προπονητικό κέντρο με τα ποδήλατά τους, έκαναν παιχνίδια σε μεγάλο και μικρό χώρο και ταχύτητες, ωστόσο μια καινοτομία κέρδισε τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι του λεγόμενου «κορόιδου» οι παίκτες που ήταν απ’ έξω φόρεσαν ένα επικάλυμμα ματιού και ήταν σαν πειρατές, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την άσκηση, αλλά κάνοντάς την πιο διασκεδαστική.

Το απόγευμα, το πρόγραμμα ήταν σαφώς πιο ευχάριστο για τους ποδοσφαιριστές, αφού πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις τακτικής, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στο transition. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ο Κυριάκος Κιβρακίδης παρέμεινε εκτός προπονήσεων και σήμερα λόγω του διαστρέμματος που έχει αποκομίσει από το πρώτο φιλικό.

Εξάλλου, πραγματοποιήθηκε και ένα διπλό ανάμεσα στην ομάδα των δημοσιογράφων και των φροντιστών εναντίον του τεχνικού τιμ. Τη διαφορά στη σκληρή αναμέτρηση έκανε η... ποδοσφαιρική «πάστα» του Νίκου Λαζαρίδη, με αποτέλεσμα το τεχνικό τιμ να κερδίζει στα σημεία με 16-13

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Team Atromitos: Κάναντι 2, Λαζαρίδης 7, Σωτήρης Ρούσσης 2, Πισκοπάκης 2, Γαλαριώτης 3

Δημοσιογράφοι/Φροντιστές: Μαρούδας 7, Γιάννης 2, Πάνος 2, Κουστέρης 1, Πρόκο 1

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ