Europa League

Πεισμωμένοι για απαντήσεις στην ΑΕΚ

Οι παίκτες «τσίτωσαν» και θέλουν να βγάλουν αντίδραση απέναντι στην Τραμπζονσπόρ.

Η απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στην Κραϊόβα ανήκει στο παρελθόν και στις τάξεις της ΑΕΚ υπάρχει αποφασιστικότητα να αντιστραφεί πλήρως το κλίμα αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης με την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ για τα playoffs του Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναγνωρίζουν πως αδίκησαν τους εαυτούς τους με την εικόνα που είχαν στο τελευταίο ματς και θέλουν να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Όχι μόνο στην κριτική που δικαιολογημένα (αν και δεν έλειψαν και τα απαξιωτικά σχόλια) τους ασκήθηκε μετά το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης, αλλά και στους προσεχείς τους αντιπάλους.

Στα αυτιά των παικτών έχουν φτάσει οι δηλώσεις βεβαιότητας για πρόκριση από την ομάδα της Τραπεζούντας και έχουν λειτουργήσει ως έξτρα κίνητρο. Στη χθεσινή προπόνηση η ένταση ήταν πολύ υψηλή, ενώ το κλίμα φάνηκε να έχει ηρεμήσει και να επέστρεψαν τα χαμόγελα.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τις σκέψεις του για την ενδεκάδα. Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης δεν προλαβαίνουν το πρώτο ματς, ενώ ουσιαστικές ελπίδες για τη ρεβάνς έχει μόνο ο δεύτερος, καθώς ο Ουκρανός στόπερ λογικά αναμένεται να είναι διαθέσιμος το Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x