Stoiximan Super League

Πειθαρχικές διώξεις σε Κούγια και Καραπαπά!

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχικές διώξεις στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά, για όσα είπαν κατά των αποφάσεων του Ευαγγέλου.

Οι τοποθετήσεις του Αλέξη Κούγια αλλά και του Κώστα Καραπαπά στο πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό, όπου τόσο ο «ισχυρός άνδρας» των «βυσσινί» όσο και ο εκ των αντιπροέδρων των «ερυθρολεύκων» έβαλαν κατά των αποφάσεων του διαιτητή Ευαγγέλου, είχαν σαν αποτέλεσμα την κλήση αμφότερων από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, ο μεν Κούγιας εξέδωσε δύο ανακοινώσεις κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, ο δε Καραπαπάς προέβη σε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το τέλος του ματς…

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΟ:


«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Αλεξίου Κούγια, μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3,4, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κ. Καραπαπά, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1,2α, 3, 4α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Και οι δύο παραπέμπονται βάσει του Άρθρου 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα για «Δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων», που επισύρει χρηματική ποινή ύψους από 10.000 έως 40.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x