Κύπελλο Ελλάδας

Πειθαρχική δίωξη για Σεμπά, πάει για 2 αντί για 3 αγωνιστικές!

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Σεμπά για την τρικλοποδιά στον Αραούχο. Με δύο αγωνιστικές και όχι τρεις αγωνιστικές κινδυνεύει ο Βραζιλιάνος.

Πειθαρχική δίωξη κατά του Σεμπά για την τρικλοποδιά στον Σέρχιο Αραουχο τη στιγμή που πήγαινε να πανηγυρίσει το γκολ της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό ασκήθηκε από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Στέφανο Μπαξεβάνη.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός παραπέμπεται, ωστόσο, για απόπειρα βιαιοπραγίας και όχι βάναυση συμπεριφορά (όπως ζητούσε η ΑΕΚ στην καταγγελία της), κάτι που συνεπάγεται ποινή δύο και όχι τριών αγωνιστικών.

Ο Σεμπά δεν μπορεί πλέον να κληθεί σε απολογία για την Παρασκευή, ούτε και φυσικά να τιμωρηθεί, συνεπώς θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή. Μένει πλέον να φανεί αν η πειθαρχική επιτροπή θα ορίσει εμβόλιμη-έκτακτη δικάσιμο για την Δευτέρα ή την Τρίτη και πότε θα βγάλει την απόφαση, μιας και υπάρχει ο επαναληπτικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x