Γενικά

Πελέ: «Είναι δύσκολο να υπερασπιστείς τον Νεϊμάρ με όσα κάνει εκτός από το να παίζει ποδόσφαιρο»

Για τον Νεϊμάρ και την κριτική που δέχεται για τους «θεατρινισμούς» του μίλησε ο Πελέ, συγκρίνοντάς τον παράλληλα με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Δεν «μάσησε τα λόγια του» ο Πελέ, όταν μίλησε για τον Νεϊμάρ και τις υπερβολικές αντιδράσεις του μετά από μαρκαρίσματα αντιπάλων του, σε συνέντευξή του σε βραζιλιάνικο Μέσο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πελέ, μιλώντας για τον Νεϊμάρ: «Είναι δύσκολο να υπερασπιστείς τον Νεϊμάρ με όλα αυτά που κάνει εκτός από το να παίζει ποδόσφαιρο. Έχω μιλήσει μαζί του και του υπενθύμισα τις ικανότητές του. Ήταν άτυχος επειδή η Βραζιλία δεν κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο και όλοι κατηγόρησαν εκείνον. Συναντήθηκα μαζί του στην Ευρώπη δύο φορές. Μιλήσαμε και του εξήγησα πως ο Θεός του ποδοσφαίρου του έχει δώσει ένα χάρισμα και αυτά που κάνει απλώς περιπλέκουν τα πράγματα», τόνισε ο 78χρονος θρύλος και, στη συνέχεια, μίλησε για τον Εμπαπέ.

«Ο κόσμος με συγκρίνει με τον Εμπαπέ και όντως υπάρχουν κάποιες ομοιότητες, έτσι; Είναι 19 ετών και έχει ήδη κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιστεύω πως ο Νεϊμάρ είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης από τον Εμπαπέ, αλλά στην Ευρώπη όλοι μιλάνε περισσότερο για τον Εμπαπέ».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του, λέγοντας: «Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Υποβλήθηκα σε τρεις εγχειρήσεις τα τελευταία χρόνια. Τώρα δεν πονάω, αλλά μερικές φορές αισθάνομαι αδύναμος», συμπλήρωσε ο Πελέ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x