Γαλλία

Πελέ: «Ο Εμπαπέ δεν χρειάζεται να φύγει από την Παρί για να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο»

Σύμφωνα με τον Πελέ, ο Εμπαπέ δεν χρειάζεται να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν για να γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου.

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε για τον Κιλιάν Εμπαπέ ο Πελέ, λέγοντας πως ο Γάλλος επιθετικός δεν χρειάζεται να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν για να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής παγκοσμίως.

«Δεν χρειάζεται να φύγει από την Παρί. Πρέπει να συνεχίζει να παίζει όπως παίζει και θα γίνει ο καλύτερος στον κόσμο. Αν τον συγκρίνουμε με τον Πελέ (μίλησε για τον εαυτό του σε γ’ πρόσωπο ο Βραζιλιάνος), ο Πελέ δεν έφυγε ποτέ από τη Σάντος για να γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου».

Ο Πελέ είπε, επίσης, πως εκείνος και ο Εμπαπέ έχουν «χάρισμα από τον Θεό», ενώ ανέφερε και ένα κοινό που έχουν οι δύο ποδοσφαιριστές: «Αυτό που μας συνδέει είναι η ικανότητά μας να κρίνουμε αγώνες και αυτό ήταν ένα από τα δυνατά σημεία στην καριέρα μου».

Τέλος, ο κάτοχος τριών Παγκοσμίων Κυπέλλων τόνισε ότι ο Γάλλος επιθετικός έχει την ευκαιρία και την τύχη που είχε και ο ίδιος και πως είναι έτοιμος να πετύχει τους στόχους του: «Έχει την ευκαιρία να έχει την ίδια τύχη με μένα στο ποδόσφαιρο. Εγώ είχα χάρισμα από τον Θεό και καλή τύχη. Συχνά λέω στους νέους ανθρώπους πως στο ποδόσφαιρο σήμερα είναι πιο σημαντική η φυσική κατάσταση απ’ ότι στην εποχή μου. Ο Εμπαπέ είναι προετοιμασμένος να επιτύχει τους στόχους του καθώς έχει καλή φυσική κατάσταση».

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x