Αγγλία

Πελεγκρίνι: «Ο Ράις είναι έτοιμος για την εθνική Αγγλίας»

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Γουέστ Χαμ τόνισε πως ο 20χρονος Ντέκλαν Ράις είναι από τους καλύτερους μέσους στο πρωτάθλημα και είναι έτοιμος για να παίξει στην εθνική του ομάδα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μάνουελ Πελεγκρίνι για τον παίκτη του, Ντέκλαν Ράις, σε δηλώσεις που έκανε στα αγγλικά Μέσα.

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ υποστηρίζει πως ο 20χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο καλύτερος αμυντικός χαφ στο Νησί και θα βοηθήσει αρκετά την εθνική Αγγλίας στο προσεχές μέλλον.

Ο νεαρός μέσος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού των «σφυριών» και πλέον είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας. Την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 27 αναμετρήσεις και έχει σημειώσει ένα γκολ και μία ασίστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 65χρονος προπονητής: «Ο Ντέκλαν Ράις είναι έτοιμος να παίξει στην εθνική Αγγλίας. Πιστεύω πως αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος μέσος στη χώρα με βάση τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Ο Ντέκλαν μου θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον Μασεράνο, το στυλ παιχνιδιού τους είναι παρόμοιο. Βελτιώνεται καθημερινά στην θέση του, έχει τρομερή τεχνική και είναι αλάνθαστος στις πάσες που κάνει».

Επιμέλεια: Βύρωνας Σουνίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x