Stoiximan Super League

Πέλκας: «Έπρεπε να νικήσουμε, θέλουμε το νταμπλ»

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, τους στόχους του «δικεφάλους του Βορρά», την παρουσία του κόσμου στην Τούμπα και το συμβόλαιό του.

Ο Δημήτρης Πέλκας για… όλα.

Στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 2-0, τονίζοντας ότι έπρεπε να νικήσει η ομάδα του λόγω και του -2, στους στόχους της, τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και στα περί επέκτασης του συμβολαίου του, αναφέρθηκε ο διεθνής άσος.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το 2-0 επί της ΑΕΚ: «Θέλαμε τη νίκη, μπήκαμε συγκεντρωμένοι και με θέληση και πάθος κυριαρχήσαμε».

-τον Πρίγιοβιτς: «Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε με δύο γκολ. Θα κάνει καλό στη ψυχολογία του».

-την εικόνα του παιχνιδιού: «Η ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια, αλλά εμείς είχαμε τον έλεγχο. Ήταν ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε γιατί ξεκινήσαμε με -2 βαθμούς, ενώ προερχόμασταν και από την ήττα της Πέμπτης. Δεν υπάρχει καιρός για χαρές, το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι βαρύ, αλλά υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ».

-τον Ιβάν Σαββίδη: «Ήθελε να κερδίσουμε και μας ντόπαρε στο ξενοδοχείο, μας το ζήτησε. Είναι πάντα δίπλα μας. Μας είπε να κερδίσουμε και το κάναμε».

-τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Θέλουμε το νταμπλ και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Δε θέλω όμως να κοιτάζω τόσο μακριά».

-τον ξένο διαιτητή: «Ήταν καλός, αλλά δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο μετά τα όσα έγιναν πέρσι».

-τον κόσμο της ομάδας: «Είναι μαζί μας, μας βοηθάνε, είναι πάντα δίπλα μας. Ζουν και αναπνέουν για τον ΠΑΟΚ και χαίρονται όταν κερδίζει η ομάδα και εμείς χαιρόμαστε γι' αυτούς».

-ποιον λόγο δεν έφυγε από την ομάδα του και αν υπάρχει πρόταση επέκτασης συμβολαίου: «Για να πάρω το πρωτάθλημα. Δεν έχει γίνει ακόμη κάποια συζήτηση για την επέκταση, δε θέλω να σχολιάσω κάτι...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x