Ελλάδα

Πέλκας: «Να γίνουμε οικογένεια και να το δείξουμε»

Για την εικόνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Φινλανδία, αλλά και τον νέο προπονητή, Άγγελο Αναστασιάδη, μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας.

Την άποψη ότι η εθνική ποδοσφαίρου πρέπει να γίνει οικογένεια, προκειμένου να επιστρέψει στα τελικά μεγάλων διοργανώσεων εξέφρασε ο Δημήτρης Πέλκας, μετά τη νίκη επί της Φινλανδίας.

«Θέλαμε άλλο ένα γκολ για να έχουμε ελπίδες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε τη νίκη και την νέα αρχή με τον νέο προπονητή. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω για να έρθει η χημεία και τα αποτελέσματα», δήλωσε αρχικά ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Ήμασταν καλύτεροι σήμερα. Ο προπονητής είναι καινούργιος και δεν μπορεί να προλάβει σε τόσες λίγες μέρες. Προσπαθεί να περάσει κάποια πράγματα και πρέπει να τον ακούσουμε, να γίνουμε οικογένεια και να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι με την Εσθονία, τόνισε: «Σε κάθε ματς μπαίνουμε για τη νίκη. Να βγάλουμε περισσότερο πάθος και να βάλουμε κάτω το κεφάλι για δουλειά». Τέλος, ρωτήθηκε και για τα προκριματικά του Euro: «Δεν θα μιλήσουμε για εκείνα τα ματς, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι από το σημερινό παιχνίδι γιατί θέλουμε πολύ να μπούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση και θα κάνουμε τα πάντα» τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x