Stoiximan Super League

Πέλκας: «Όταν μου είπε ο πατέρας μου ότι θα πάω στον ΠΑΟΚ ένιωσα τόση χαρά…»

Το καλύτερο δώρο που του έγινε ποτέ ήταν η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Πέλκα, όπως ανέφερε ο MVP του «δικεφάλου» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πανευτυχής για την απόδοσή του στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πέλκας σε δηλώσεις που έκανε. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός γύρισε τον χρόνο αρκετά πίσω και αναφέρθηκε επίσης στη μεταγραφή που πήρε για τον «δικέφαλο του Βορρά».

«Και τα δυο γκολ μου άρεσαν πάρα πολύ και δεν χορταίνω να τα βλέπω ξανά και ξανά. Επειδή έχω βάλει γκολ σαν το πρώτο, γκολ παρόμοιου στυλ, το δεύτερο (σ.σ. οι ντρίμπλες εντός περιοχής που κατέληξαν στο πλασέ πάνω από τον ξαπλωμένο Διούδη, στο 51' της αναμέτρησης) μου άρεσε λίγο παραπάνω, διότι μου θυμίζει γκολ που βλέπω στην Ευρώπη από μεγάλους παίκτες και αναρωτιόμουν αν θα έβαζα και εγώ ποτέ τέτοιο γκολ», τόνισε στο «Εθνοσπόρ» για τα τέρματά του στο πρόσφατο ματς με τους «πράσινους».

Με αφορμή τα γενέθλια που είχε το βράδυ της Κυριακής, μίλησε για το καλύτερο δώρο που έχει δεχθεί. «Όταν ήμουν 14, στην ακαδημία που ήμουν, είχε κάνει πρόταση για μένα ο Άρης. Δεν ήθελα να πάω στον Άρη. Όταν ο πατέρας μου ήρθε και μου είπε “θα πάμε στον ΠΑΟΚ είχα τόση μεγάλη χαρά, και για μένα ήταν το καλύτερο δώρο που μου έχει κάνει ποτέ...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x