Stoiximan Super League

Πέλκας: «Παρακαλούσα να τελειώσει το παιχνίδι και να είμαστε πρωταθλητές»

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για την παράταση στη στέψη του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία στη Λάρισα και τον τραυματισμό του Αντελίνο Βιερίνια.

Το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό, έδωσε στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Πέλκας, που μίλησε στην κάμερα της Nova μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ.

«Θέλω να πω περαστικά στον αρχηγό μας κι εύχομαι να έχει πάθει τη λιγότερη δυνατή ζημιά. Είναι ο πιο χρήσιμος παίκτης και τον χρειαζόμαστε πολύ. Δημιουργήσαμε φάσεις, μπορεί να μην ήταν ο κατάλληλος αγωνιστικός χώρος, αλλά είχαμε το γκολ, είχαμε ευκαιρίες κι από ένα δικό μας λάθος, δεχτήκαμε το γκολ. Χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες μετά. Θα πάμε να κερδίσουμε το επόμενο» ήταν η αρχική τοποθέτησή του.

Για τα προβλήματα τραυματισμών και αν υπάρχει φόβος να πτοηθεί ψυχολογικά η ομάδα: «Δεν είναι καλό να τραυματίζονται παίκτες. Όλοι βοηθούν, όλοι είναι εδώ για να δώσουν τις λύσεις, είτε παίζουν βασικοί είτε έρχονται από τον πάγκο. Μας στενοχωρεί αυτό, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, όσοι έχουμε απομείνει, να δώσουμε ό, τι έχουμε και δεν έχουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το γκολ που πέτυχε ο ίδιος και τον τρόπο που ξέσπασε: «Τώρα που σκέφτομαι, βλέπω ότι έγινα συναισθηματικός αλλά αυτός είμαι. Θέλω να τα δίνω όλα. Είμαι από μικρός στην ομάδα. Ήθελα να βάλω ένα κρίσιμο γκολ, παρακαλούσα να τελειώσει το παιχνίδι και να είμαστε πρωταθλητές από σήμερα. Ελπίζω στο επόμενο να είμαι πιο συγκρατημένος. Όταν από μικρός ονειρεύεσαι κάποια πράγματα κι έρχονται μπροστά σου, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα».

Για το αν υπάρχει δίδαγμα από το σημερινό αποτέλεσμα: «Σε κάθε αγώνα πρέπει να κρατάμε πράγματα, αυτά που κάνουμε λάθος, να τα διορθώνουμε. Δε θα έλεγα ότι δεν ήμασταν καλοί, δώσαμε τα πάντα. Συνεχίζουμε, προχωράμε και πάμε την Κυριακή να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο που περίμενε να πανηγυρίσει από σήμερα: «Τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό που ετοίμαζαν. Δυστυχώς δεν τους δώσαμε τη χαρά από σήμερα. Το περιμένουν πως και πως να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο, Προχωράμε όλοι μαζί δυνατοί».

Για τον πανηγυρισμό του και αν έκλαψε: «Είναι πολύ διαφορετικό. Εγώ τη ζω την ομάδα από 13 χρονών. Ήταν πολύ έντονη στιγμή συναισθηματικά. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να την περιγράψω. Είναι μεγάλη χαρά να δίνουν δύναμη οι ποδοσφαιριστές στους πιο νέους, να παίρνουν τα κατάλληλα ερεθίσματα. Πολλά μικρά παιδιά, προσπαθούν να μιμηθούν και παροτρύνω κι εγώ τους νέους ποδοσφαιριστές να το πιστέψουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x