Champions League

Πέλκας: «Πήγαμε να το διασκεδάσουμε και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πήγε να διασκεδάσει το δεύτερο ματς με τον Αγιαξ και ότι προκύψει, στάθηκε ο Δημήτρης Πέλκας μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον «Αίαντα».

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» τόνισε πως έδωσαν ότι μπορούσαν, όμως μένουν με την πίκρα του αποκλεισμού και πως δεν ήθελε να πει «βαριές» κουβέντες στο διαιτητή ως αρχηγός και για αυτό απέτρεψε τους συμπαίκτες του να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια και με όσα είδε από αυτούς, αισθάνεται περήφανος για τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι ήταν ένας κρίσιμος αγώνας, σε ένα εκπληκτικό γήπεδο όπου χαίρεσαι να παίξεις. Είπαμε ότι πρέπει να το διασκεδάσουμε, αλλά και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να δώσουμε το 100%. Δυστυχώς, φεύγουμε με πικρία από το γήπεδο».

Αναφερόμενος στα παράπονα των συμπαικτών του προς το διαιτητή Πόουσον, είπε: «Δεν ήθελα να πάω εκεί, να πω κάτι εν... βρασμώ και μετά να το μετανιώνω. Έπρεπε να αποχωρήσουμε αμέσως από το γήπεδο, αλλά υπήρχε απογοήτευση. Αξίζαμε κάτι παραπάνω, μπορούσαμε να περάσουμε. Είδαμε στην τελευταία φάση ότι μπορούσε να γίνει και το 3-3. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα του ΠΑΟΚ, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και αυτό είναι σημαντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x