Αγγλία

Πεπ: «Τώρα είμαι ιδιοφυΐα και την Τετάρτη ήμουν καταστροφή, ε;»

Με τους εκπροσώπους του Τύπου και τα σχόλια που διάβασε τα έβαλε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τότεναμ.

Με τους εκπροσώπους του Τύπου και τα σχόλια που διάβασε τα έβαλε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τη νίκη (1-0) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τότεναμ, βλέποντας τον Φιλ Φόντεν να τον δικαιώνει για την επιλογή να του δώσει φανέλα βασικού.

Ο κόουτς των «πολιτών» εξήρε το ταλέντο και τις δυνατότητες του Φόντεν που έκρινε το παιχνίδι του Σαββάτου στο Etihad, αφού με το δικό του γκολ η Σίτι επέστρεψε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από το 1-0 κόντρα στα «σπιρούνια».

«Ξέρω, είμαι ιδιοφυΐα αφού σκόραρε σήμερα. Πόσο καλός είναι ο προπονητής; Οταν έβαλα όμως τον Ντελφ στο Λονδίνο (σ.σ. στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ) ήταν καταστροφή ε; Μάλλον έτσι δουλεύει το πράγμα...» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Φιλ είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης, αλλά πρέπει να τον ελέγξουμε και να ξέρουμε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Σήμερα (σ.σ. το Σάββατο) τον χρειαστήκαμε. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να πρεσάρει ψηλά, είναι ένας που έχει την ποιότητα να πατάει περιοχή, είχε σκοράρει στο Νιούπορτ δύο γκολ, κάθε φορά που παίζει σκοράρει ή έχει τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Η ικανότητά του σε μικρούς χώρους είναι εξαιρετική. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα στον Ντάιερ, στον Ντέλε Άλι ή στον Ερικσεν».




Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x