Stoiximan Super League

«Πέρασε» από τον Βόλο ο Άρης

Παίζοντας κατά διαστήματα καλά, ο Άρης νίκησε τον Ολυμπιακό στον Βόλο με 1-0 στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Ο Άρης νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου της Γ’ Εθνικής στη θεσσαλική πόλη στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας και έδειξε πως είναι πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα και το ματς με τη Λαμία.

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν, το ματς δεν προσέφερε και το καλύτερο θέαμα. Ο Άρης χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς και παίκτες από την Κ20 και σκόραρε με τον Διαμαντόπουλο στο 53’, ύστερα από ασίστ του Μιλούνοβιτς.


Ολυμπιακός Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σάββας, Μπουτζίκος, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Ρόκας, Σερτζίνιο, Ναζίμ, Σαχινίδης, Ευθυμιάδης, Ζγκούρι

Επαιξαν και οι: Κανάβος, Σκοπελίτης, Κόλα, Παλιούρας, Φλίγκος, Νόνης, Λώττας, Κωνσταντίνου, Πάτσης, Παπαϊωάννου, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζάχος, Μαργαρίτης

Άρης (Πάκο Ερέρα): Αναγνωστόπουλος (46΄Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Μπαγκαλιάνης, Σταμπουλίδης, Μενέντεθ (88΄Μπακουτσής), Ιντζόγλου, Παυλίδης, Κολάσο, Μιλούνοβιτς, Ναζλίδης (62΄Μπουλγκουρίδης), Κλεμέντε (46΄Διαμαντόπουλος)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x