Europa League

Πέρασε με τεσσάρα ο Απόλλων Λεμεσού, πρόκριση και για ΑΕΚ Λάρνακας

Ο Απόλλων συνέτριψε με 4-0 την Κάουνο Ζαλγκίρις στη ρεβάνς του ΓΣΠ και η ΑΕΚ, επικράτησε 1-0 της Πετροκούμπ στη Μολδαβία.

Πανηγυρική πρόκριση στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League πήρε ο Απόλλων Λεμεσού. Η κυπριακή ομάδα συνέτριψε 4-0 την Κάουνο Ζαλγκίρις στη ρεβάνς του ΓΣΠ και σε συνδυασμό με τη νίκη με 2-0 μέσα στη Λιθουανία, τσέκαρε το εισιτήριο. Αντίπαλος στην επόμενη φάση θα είναι η Σάμροκ Ρόβερς, που άφησε εκτός συνέχειας τη Μπραν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την κυπριακή ομάδα ήταν ο Ζελάγια που πέτυχε χατ-τρικ. Η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με τον Αργεντινό, ενώ στο 43’ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, έγινε το χατ τρικ με δεύτερο πέναλτι, ενώ ο Ζάλαι στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης προκρίθηκε και η ΑΕΚ Λάρνακας, επίσης με δύο νίκες. Η κυπριακή ομάδα, ταξίδεψε στη Μολδαβία, έχοντας το… μαξιλαράκι της νίκης με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα του Ινίγκο Ιντιάκεθ ντούμπλαρε τις νίκες της, με γκολ του Μαρκ Ασούμπρε στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης. Στην επόμενη φάση, θα βρει στον δρόμο της τη Λέφσκι Σόφιας, η οποία, επίσης με δύο νίκες, ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρουζόμπεροκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x