Europa League

Πέρασε πρώτη η Αταλάντα, βόλτα με τα… δεύτερα η Έβερτον στην Κύπρο

Ως πρώτη προκρίθηκε στους «32» του Europa League η Αταλάντα, επικρατώντας 1-0 της Λιόν. Περίπατο για την αποκλεισμένη Έβερτον, η οποία με πολλές αλλαγές νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού, στην Κύπρο.

Στην πρώτη θέση του πέμπτου ομίλου του Europa League τερμάτισε η Αταλάντα, καθώς επικράτησε 1-0 της Λιόν, η οποία προκρίθηκε στους «32» ως δεύτερη. Στο παιχνίδι των –ήδη- αποκλεισμένων, η Έβερτον, που έπαιξε με πολλούς αναπληρωματικούς, νίκησε εύκολα 3-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού, στην Κύπρο.

Δυνατά ξεκίνησε η αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να είχαν από μία καλή στιγμή και την Αταλάντα στο 10ο λεπτό να ανοίγει το σκορ με τον Πετάνια. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ακολούθησαν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, όχι τέρματα και έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Λίγες φάσεις είχε και στο δεύτερο μέρος, με τους Ιταλούς να παίρνουν τη νίκη, αφού το δοκάρι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στέρησε από τον Φεκίρ την ευκαιρία να ισοφαρίσει για τους «λιονέ».

Στο άλλο ματς, η Έβερτον –που ήταν αδιάφορη- είχε πιο πολύ το μυαλό της στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, παρά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, με αποτέλεσμα όχι μόνο να παραταχθεί με τις ρεζέρβες, αλλά να μην στον πάγκο ούτε τον Αλαρντάις. Παρ’ όλα αυτά, τα «δεύτερα» των «ζαχαρωτών» ήταν πολύ ορεξάτα και κυρίως ο Λούκμαν, ο οποίος με γκολ στο 21’ και το 27’ τους έστειλε με το 0-2 στα αποδυτήρια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βλάσιτς να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 86ο λεπτό.





Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
Αταλάντα-Λιόν 1-0
(10’ Πετάνια)

Απόλλων Λεμεσού-Έβερτον 0-3
(21’, 27’ Λούκμαν, 86’ Βλάσιτς)

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:
Αταλάντα 14 (14-4)
Λιόν 11 (11-4)
Έβερτον 4 (7-15)
Απόλλων Λεμεσού 3 (5-14)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x