Stoiximan Super League

Πέρασε το τεστ ο Πανιώνιος

Με νίκη 2-1 επί της Παναχαϊκής ολοκλήρωσε τα φιλικά του ματς ο Πανιώνιος, που άφησε θετικές εντυπώσεις.

Αήττητος ολοκλήρωσε τα φιλικά του παιχνίδια (4-2-0) ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη παρουσία 600 φιλάθλων των Νεοσμυρνιωτών. Πολύ καλή εικόνα των «κυανέρυθρων», ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και σημειώθηκαν τα τρία γκολ του αγώνα.

Ο Κούρντι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 26’ για τους γηπεδούχους, που μέχρι εκείνο το σημείο είχαν δημιουργήσει 4 πολύ καλές ευκαιρίες. Η ισοφάριση από την Παναχαϊκή ήρθε 4 λεπτά αργότερα (30’), με ωραίο σουτ του Μωραΐτη μέσα από την περιοχή.

Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Ανιγκό δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν στο ίδιο υψηλό τέμπο, για να φτάσουν στο 2-1 στο 45’ με τον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος πήρε την ασίστ από τον Ντομίνγκες.

Στο δεύτερο μέρος έπεσε κάπως ο ρυθμός του ματς, με τους δύο προπονητές να πραγματοποιούν πολλές αλλαγές. Εντούτοις, ο Πανιώνιος διατήρησε το 2-1 και πέρασε το… τεστ ενόψει της πρεμιέρας στη Σουπερλίγκα, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 26/8 με τον ΟΦΗ εντός έδρας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Μανοϊλοβιτς, Κότσιτς (75' Σαραμαντάς), Κούρντι (76' Παπαγεωργίου), Μπανανά, Ντομίνγκες (79' Τσιλούλης), Σταυρόπουλος (46' Ντε Ταντέο), Οικονομίδης (46' Πίριζ), Κεϊτά (64' Άλμπεργκ), Μασούρας (64'Αλί), Σπιριντόνοβιτς (46' Σεράφ), Ντουρμισάι (64' Καμαρά)

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Κολοβούρης, Πολίμος, Ντάσιος, Σωτηράκος, Κοτσώνης, Παπατόλιος, Κολ, Πλέγας, Ελευθεριάδης, Καρατσανάκοφ, Μωραϊτης
Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Καπουταγλης, Σταμόπουλος, Πολυχρόνης, Τσελεπίδης, Παταπής, Λουμπαρδέας, Μασούρας Ν., Κυνηγόπουλος, Μαυρίας, Αντωνακόπουλος, Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x