Stoiximan Super League

Περέιρα: «Η διακοπή μας έκανε καλό»

Θετικά λειτούργησε η διακοπή του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ, όπως υποστήριξε ο Φακούντο Περέιρα. «Όχι άλλα δώρα», το σύνθημα του Αργεντινού ενόψει Κέρκυρας.

Στην εκτίμηση πως ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί βελτιωμένος έπειτα από την διακοπή του πρωταθλήματος προχώρησε ο Φακούντο Περέιρα, υποστηρίζοντας πως ο νέο προπονητής είχε τον χρόνο να περάσει τα στοιχεία που ήθελε.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά», μιλώντας στη Nova, τόνισε πως με αρχή το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα θα πρέπει να σταματήσουν τα… δώρα. Παράλληλα, δήλωσε πως αυτό που θα μετρήσει ώστε η ομάδα του να φύγει με το «τρίποντο» από το «Νησί των Φαιάκων» θα είναι η συγκέντρωση.

Αναλυτικά:

Τη διακοπή: «Η διακοπή μας έκανε καλό. Είχαμε περισσότερες μέρες να δουλέψουμε και να αφομοιώσουμε τα στοιχεία του παιχνιδιού που θέλει από εμάς ο προπονητής.

Τον αγώνα με την Κέρκυρα: «Ακολουθεί το παιχνίδι με την Κέρκυρα, έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως μας απέδειξε και στο Κύπελλο. Μας είχε κοστίσει εκείνη η ισοπαλία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε… δώρα στον αντίπαλο. Αμέσως μόλις χαλαρώσουμε το πληρώνουμε. Το βιώσαμε αυτό πολλές φορές στο παρελθόν».

Το «κλειδί» της επιτυχίας κόντρα στους νησιώτες: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλο το παιχνίδι, να βγάλουμε στο γήπεδο την δουλειά της προπόνησης και να πάρουμε την νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x