Ισπανία

Πέρεθ: «Τιμή μου που έφερα τον Ζιντάν στην Ρεάλ»

Ως μία από τις σοφότερες αποφάσεις της καριέρας του χαρακτήρισε τον ερχομό του Ζινεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μιλώντας στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ δήλωσε πως νοιώθει πολύ υπερήφανος που έφερε στην ομάδα τους Ζινεντιν Ζινταν και Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Ζιντάν συμβολίζει τα πάντα για την Ρεάλ. Είναι κομμάτι του θρύλου της, είναι μία από τις αποφάσεις που με κάνουν περήφανο, το ότι τον έφερα ως παίκτη και τώρα ως προπονητή. Έχει κερδίσει το Champions League ως παίκτης, ως βοηθός προπονητή και ως προπονητής, είναι απίστευτο.», είπε ο Πέρεθ στο ετήσιο συνέδριο των «μερένχες».

Μιλώντας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πέρεθ τον χαρακτήρισε ως «μυθικό» παίκτη.

« Ο Κριστιάνο κέρδισε πάλι το το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ στο Champions League με 16 γκολ, κέρδισε το χρυσό παπούτσι για τέταρτη φορά. Είναι ο μοναδικός που το πέτυχε αυτό».

Ενώ συμπλήρωσε: «Ήταν ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη για την UEFA και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ με 369 γκολ. Πραγματικά ένας μύθος για τους Μαδριλένους και το ποδόσφαιρο».


Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x