Αγγλία

Περικοπές στα έξοδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από Μουρίνιο

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάρει στα χέρια του τον έλεγχο των εξόδων των «κόκκινων διαβόλων» προκειμένου να κάνει το προγραμματισμό για τις μελλοντικές μεταγραφές της ομάδας.

Αν ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο, θα πρέπει ορισμένοι παίκτες της ομάδας να δουν σύντομα την πόρτα της εξόδου. Όπως αναφέρει το BBC Sport, o 54χρονος προπονητής θα πάρει στα χέρια του τον έλεγχο των χρημάτων που δαπανώνται σε συμβόλαια παικτών προκειμένου να έλθουν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Από την στιγμή που ο Special One έπιασε δουλειά στο Old Trafford, έχουν δαπανηθεί περίπου 300 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές, μεταξύ των οποίων οι ιδιαίτερα ηχηρές των Πογκμπά, Λουκάκου, Μάτιτς και Μχιταριάν.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα… λογιστικά του συλλόγου του διεμήνυσαν πως πριν αρχίζει να αγοράζει θα πρέπει πρώτα να πουλήσει. Πρώτος στη λίστα προς πώληση φαίνεται να είναι ο Λουκ Σο, ο οποίος είχε στοιχίσει στην Γιουνάιτεντ περίπου 30 εκατ. ευρώ.

Έτερος υποψήφιος είναι και ο Μαρουάν Φελαϊνί. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός παρότι απολαμβάνει την στήριξη και τον θαυμασμό του Ζοσέ, βρίσκεται σε μια ηλικία που δεν βοηθά στην παραμονή του.

Προς αποχώρηση δείχνει και ο Άντονι Μαρσιάλ. Ο 21χρονος επιθετικός δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την όχι και τόσο μεγάλη συμμετοχή του στους αγώνες της Γιουνάιτεντ καθώς μέχρι στιγμής μετράει 6 αγώνες εκτός των οποίων οι 4 από τον πάγκο.
Φυσικά, όλα αυτά είναι ακόμα θεωρία, αλλά όσο ο καιρός πλησιάζει προς την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόσο πιο ξεκάθαρη θα είναι και η λίστα του Μουρίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x