Stoiximan Super League

«Περιμένει προτάσεις για Μπογκοντά η Θέλτα, ενδιαφέρεται η ΑΕΚ»

Θετική στην αποχώρηση του Τεό Μπογκοντά είναι η Θέλτα, με ισπανικό δημοσίευμα να συνεχίζει να συμπεριλαμβάνει μεταξύ των ενδιαφερόμενων την ΑΕΚ.

Συνέχεια στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τεό Μπογκοντά δίνει ισπανικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η Marca αναφέρει πως η Θέλτα έχει ξεκαθαρίσει στον Βέλγο πως δεν υπολογίζεται για την ερχόμενη σεζόν και θα ήταν θετική στην παραχώρησή του για ένα ποσό της τάξης των 2-3 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ των ενδιαφερόμενων ομάδων συμπεριλαμβάνεται η Ένωση, όπως και η Ζούλτε Βάρεγκεμ αλλά και η δύο ομάδες από τη Β’ Γερμανίας.

«Ο Μπογκοντά δεν θέλει να επιστρέψει στη Θέλτα, ενώ και η ισπανική ομάδα θα ήταν θετική να τον παραχωρήσει και αναμένει προσφορές. Η καλή σεζόν που πραγματοποίησε με την Ζούλτε, τράβηξε πάνω του τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Η Θέλτα για να τον παραχωρήσει ζητά ένα ποσό τις τάξεις των 2-3 εκατομμυρίων ευρώ, με τη Ζούλτε να επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει η ΑΕΚ αλλά και δύο γερμανικές ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως η Θέλτα θέλει να έχει βρει λύση στο θέμα του Μπογκοντά ως της 9 Ιουλίου, ενώ και ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας, Αντόνιο Μοχάμεντ του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει και δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στην αποχώρησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x