Ελλάδα

Περιορίστηκε το κατηγορητήριο για το Koriopolis

Παραγράφηκε η πράξη του παράνομου στοιχηματισμού και απαλλάχθηκαν 30 κατηγορούμενοι του Koriopolis, ενώ άλλοι 26 συνεχίζουν να διώκονται για άλλα αντικείμενα.

Σημαντική εξέλιξη στη δίκη του Koriopolis!

Ο Κίμων Ευαγγελάτος, νομικός εκπρόσωπος του Γιώργου Τσακογιάννη και άλλων κατηγορουμένων για την περιβόητη υπόθεση, είχε καταθέσει ένσταση (μαζί με τον Στ. Γεωργόπουλο) ζητώντας την παραγραφή του παράνομου στοιχηματισμού από το κατηγορητήριο, βασισμένη σε έναν επιεικέστερο νόμο του 2011 που προέβλεπε μικρότερο πλαίσιο ποινής (μέχρι τρεις μήνες). Η ένστασή του έγινε δεκτή από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών και με βάση τον 4411/2016 όλες αυτές οι πράξεις παραγράφονται υπό όρους.

Έτσι απαλλάχθηκαν από την κατηγορία του παράνομου στοιχηματισμού 30 κατηγορούμενοι, ενώ άλλοι 26 παραμένουν στην υπόθεση λόγω άλλων αδικημάτων. Πάντως μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη η δικογραφία που περιλάμβανε 185 διωκόμενους περιορίζεται κατά πολύ και το δικαστήριο μπορεί να εξετάσει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τα υπόλοιπα αδικήματα και το αν οι κατηγορούμενοι είναι ένοχοι ή όχι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x