Ελλάδα

Περιοριστικός όρος στον Παπακωνσταντίνου

Ποινή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος κατηγορείται και για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ήταν ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Αφού απολογήθηκε για περίπου δύο ώρες στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος και νυν μέλος της ΕΠΟ (που υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου, Γιώργου Σαρρή) μετέβη στον εισαγγελέα, όπου και του ανακοινώθηκε η ποινή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος του κ. Παπακωνσταντίνου έκανε λόγο για ηθική δικαίωση αναφορικά με το γεγονός ότι ο πελάτης του θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, μιας και δεν του επιβλήθηκε σχετικός περιοριστικός όρος.

Από ό,τι είπε ο δικηγόρος του, κατηγορείται εκτός των άλλων και για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, κάτι που κάνει ακόμα πιο «βαρύ» το κατηγορητήριο.

Στο πλευρό του ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας, και θέλησε να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά δεν τον δέχθηκε ο ανακριτής, καθώς δεν έκρινε αναγκαία τη μαρτυρία του. «Θα έρθεις κατευθείαν στο δικαστήριο», του είπε.

Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα περάσει από την Ευελπίδων και ο Γιώργος Σαρρής, πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x