Το κατώφλι του γραφείου της 11ης ανακρίτριας Αθηνών Χρ. Γκούμα πέρασαν την Πέμπτη (17/1) ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης και ο πρώην εκτελεστικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Παυσανίας Παπανικολάου, προκειμένου να εξεταστούν για το σκάνδαλο με τις κρυφές κάμερες που είχαν ανακαλυφθεί προ διετίας στα γραφεία της ΕΠΟ, σε αίθουσες συνεδριάσεων και σε διάφορους χώρους.

Αφού κατέθεσαν, στους δύο πάλαι ποτέ ισχυρούς άνδρες της ομοσπονδίας επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρέωσης να δίνουν το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους την πρώτη ημέρα κάθε μήνα.

Θυμίζουμε ότι προ τριημέρου είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και στον πρώην υπεύθυνο ασφαλείας της ΕΠΟ Ν. Παναγιώτου.

Το θέμα είχε αποκαλυφθεί τον Μάρτιο του 2017 από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ («Επιτροπή Εξομάλυνσης») η οποία μάλιστα, είχε καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου στέλνοντας την υπόθεση στη δικαιοσύνη.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης δικάζεται αυτές τις μέρες και για το σκάνδαλο με την Κάρτα Υγείας της ΕΠΟ, με τον εισαγγελέα της έδρας να έχει προτείνει την ενοχή του για κακουργηματική απιστία.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ