Super League 2

«Περιπλανιόταν το φάντασμα του στην Ζάκυνθο»

Επίθεση στον πρώην ποδοσφαιριστή της, Αλέξανδρο Μπίρη εξαπέλυσε η Ζάκυνθος με ανακοίνωση της, αφήνοντας υπονοούμενα για τον Αιγιανιακό.

Ανακοίνωση κατά του Αλέξανδρου Μπίρη και του Αιγινιακού, που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (31/5, 17:30) εξέδωσε η Ζάκυνθος. Οι νησιώτες χαρακτηρίζουν ως «φάντασμα» την παρουσία του 29χρονου αμυντικού (πρόσφατα έκανε προσφυγή για να διεκδικήσει τα χρήματα του) στην ομάδα τους. Παράλληλα, ζητούν από τον κόσμο να μην απαντήσει σε προκλήσεις.

«Το φάντασμα «Ίτσιος» με την επωνυμία Άλεξ Μπίρης περιπλανιόταν πάνω από τον ουρανό της Ζακύνθου για πολύ ώρα σήμερα το μεσημέρι. Ευτυχώς ή δυστυχώς για κάποιους το παιχνίδι Ζάκυνθος- Αιγινιακός θα γίνει κανονικά την Κυριακή στις 17.30 και ο νικητής θα βγει στον αγωνιστικό χώρο.

Καλωσορίζουμε τους Ιτσιομπίρηδες της Πιερίας και καλούμε το φίλαθλο κόσμο του νησιού να βρεθεί κοντά στην τιτάνια προσπάθεια μας, για παραμονή στη Β” Εθνική. Να δείξει αυτοσυγκράτηση στις όποιες προκλήσεις δεχτεί και να βάλει πάνω απ” όλα το συμφέρον της ομάδας, που δεν είναι άλλο από την σωτηρία
», αναφέρεται σε αυτήν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x