Euro 2024

Πέρισιτς: «Μας περιμένει εχθρική ατμόσφαιρα, αλλά αν παίξουμε έτσι δεν έχουν τύχη»

Ο Ιβάν Πέρισιτς περιμένει η Ελλάδα να παλέψει για την ανατροπή στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά εμφανίζεται βέβαιος πως μια σοβαρή Κροατία δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει την πρόκριση.

Εχθρικό κλίμα και μια Ελλάδα που δεν θα τα παρατήσει περιμένει στον επαναληπτικό των μπαράζ πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ιβάν Πέρισιτς. Πάντως ο ακραίος επιθετικός της Ίντερ θεωρεί πως η Κροατία ελέγχει απόλυτα την κατάσταση.

«Πιέσαμε από το πρώτο λεπτό και βοήθησε πολύ ότι παίζαμε μπροστά στο κοινό μας. Όταν έχουμε τέτοια υποστήριξη, μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Ήταν σίγουρα η καλύτερή μας εμφάνιση στα προκριματικά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ελπίζω να έχουμε ανάλογη απόδοση και στη ρεβάνς, όπου περιμένουμε εχθρική ατμόσφαιρα. Όμως τα καταφέραμε σε ανάλογες συνθήκες στην Ουκρανία και μπορούμε να τα καταφέρουμε και στον Πειραιά. Θα χρειαστεί να αντέξουμε την αρχική πίεση των Ελλήνων και μετά θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ειδικά αν πετύχουμε ένα γκολ. Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ματς, δεν πιστεύω πως η Ελλάδα θα έχει τύχη», τόνισε ο Πέρισιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x